[Bambi's Homepage]
 

Film/Video-collectie

Sinds ik een DVD-speler heb gekocht, groeit mijn collectie van films en andere videos langzaam. Hij groeit niet erg hard, omdat ik alleen schijfjes koop wanneer ik de film echt erg goed vind, of in het geval van sommige categorieën om "compleet" te blijven of te worden. De categorieën die ik compleet wil houden zijn de meeste van de Disney-gerelateerde categorieën. In de andere categorieën koop ik alleen films die ik echt goed vind en die ik opnieuw wil kunnen bekijken wanneer ik dat wil.

Ik vind het ook leuk om zelf te filmen. Dit zijn meestal films die ik maak tijdens een vakantie. Deze videos staan in de categorie "Home videos".

Dit is een overzicht van al mijn films op DVD en Blu-ray. Maar ook mijn films op VHS en VideoCD die ik nog heb staan er tussen. Kies uit de lijst hieronder om alle films of videos in die categorie te bekijken. Het totaal aantal (exclusief 9 vooruitbestellingen) is momenteel 339 (VHS: 7; LaserDisc: 1; CD-i: 1; VideoCD: 1; DVD-Video: 209; Blu-ray Disc: 85; 3D Blu-ray Disc: 23; 4K Blu-ray Disc: 12).