[Bambi's Homepage]
 

Wie is Bambi?

Dus u bent geïnteresseerd in mij? Ik neem aan van wel, omdat u op "Wie is Bambi?" hebt geklikt, dus ik zal een klein beetje over mezelf vertellen.

Mijn leven

Ik ben geboren in Zwijndrecht, Nederland op 22 september 1973. Dus ik ben nu 50 jaar oud. Ik heb één broer, die ongeveer 3,5 jaar jonger is dan ik. In 2004 heb ik een leuke vrouw ontmoet met wie ik in 2007 ben getrouwd. In 2013 hebben we een 2 jaar oud jongetje geadopteerd uit China.

Mijn opleiding en werk

In mijn geboorteplaats ben ik naar de kleuterschool, lagere school en middelbare school gegaan. Daarna ben ik naar de Technische Universiteit in Delft gegaan om Technische Informatica te studeren.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik begonnen met werken als software ontwikkelaar, werk dat ik nog steeds heel graag doe.

Mijn hobbies

Ik heb verschillende hobbies, maar de meest in het oog springende zijn Disney (in het bijzonder de animatie), muziek en wandelen van afstanden. U kunt mijn film- en muziekcollecties op deze site vinden.

Ik ben begonnen met wandelen op een behoorlijk jonge leeftijd, omdat mijn beide ouders het deden. Ik liep mijn eerste wandeltocht op 9 oktober 1976, toen ik een afstand van 5 kilometer liep. Sinds die tijd heb ik in totaal 33.520 kilometer afgelegd (laatste wandeltocht op 19 juli 2024). De langste afstand die ik aan één stuk heb gelopen is 160 kilometer en de langste meerdaagse wandeltocht die ik deed was 300 kilometer lang. Die afstand liep ik in 4 dagen.

Ik probeer ook jaarlijks deel te nemen aan de Vierdaagse in Nijmegen. Tot nu toe heb ik 37 keer succesvol aan dit event deelgenomen. Mijn laatste succesvolle deelname was in 2024.

Reizen

Ik reis ook graag, hoewel ik niet heel vaak op reis ga. Hier is wat informatie over mijn reisgeschiedenis.

Bekijk de volledige reiskaart op Travellerspoint (engelstalig).
Bekijk de meer van mijn reis statistieken op Travellerspoint (engelstalig).